「 فر 」

97 - 98محصولات سال

5 محصول یافت شد

WO401

WO402

WO403

WO404

WO405

راهنماي خرید فر مناسب

فرها با توجه به انرژی مصرفي در دسته بندي هاي ذيل قرار ميگيرند :

كه برای پخت تنها از انرژی گاز استفاده میکند و فقط برای روشن شدن و یا موتور جوجه گردان نیاز به انرژی برق دارد و در معايب با فر برق و گاز به شرح ذيل مشترك است :

به انرژی گاز و انرژی برق به صورت توامان نیاز دارد و بدون هرکدام از این دو انرژی آماده کار کردن نیست به طوریکه فر برق و گاز نوع پیشرفته تری از فر تمام گاز میباشد با این تفاوت که در فر برق و گاز در قسمت بالای آن المنت تعبیه شده و گرمای بالای فر به وسیله برق تامین می شود که در یکنواختی پخت از بالا موثر است و پخت اصلی به وسیله گاز از پایین صورت میگیرد.ولی به طور کلی با توجه به ایرادات گسترده فرهای برق و گاز ، اینگونه از فرها اصلا توصیه نمیشود .

تنها مزیت پخت با آن هزینه اندک گاز در ایران است و این نکته فقط برای مصرف کننده ای کاربرد خواهد داشت که از فِر ، برای پخت و پز در مدت زمان طولانی (حدودا 8 ساعت در روز) استفاده نماید که ترجیحا براي مصرف کنندگان خانگی گزينه مناسبي نيست .

معایب فرهای گازی و فرهای برق و گاز:

اساسی ترین مشکل فرهای گازی خاموش شدن شعله به دلیل بسته بودن فضای فر است ، به این صورت که وقتی فر شروع به کار میکند و درب آن بسته میشود سیستم گازی داخل فر حین پخت به دلیل نرسیدن اکسیژن مرتب خاموش شده و سبب پایین آمدن کیفیت پخت غذا می شود .

راه حل های رایج برای خاموش نشدن فرهای گاز سوز:

١ - زیر یا پشت فضای فر را باز گذاشته تا هوا کاملا در جریان باشد که معمولا در فضای کابینت غیر ممکن خواهد بود

در فر را به حالت نیمه باز بگذاریم. یا هر ازچندگاهی درب فر را باز کنیم

 که البته خود باعث خروج گرما از داخل فر به بیرون و نشت بوی غذا به محیط میشود

٢ - یکنواخت نبودن پخت در فرهای گازی و فر برق و گاز: در فر های گازسوز٬ شعله فقط در یک ردیف به عرض تقریبا 10 سانتیمتر و به طول فر قرار دارد ولی در مدلهاي برقی این گرما در سرتاسر کف فر به صورت یکنواخت و یکپارچه ساطع میشود.

٣ - فرهای گازی و برق و گاز نیاز به پیش گرمایش دارند و حتما باید حداقل 10 تا 15 دقیقه قبل از شروع به پخت ، فر را روشن کنید تا گرم شود چرا که فرهای گاز سوز به علت جريان هواي آزاد با سرعت خیلی کمتر از فر برقی كه محيطي كاملا بسته دارد به دمای مورد نظر خواهد رسید.

٤ - یکی دیگر از مشکلات اصلی فرهای برق وگاز این است که نمیتوانند به طور همزمان از هر دو جهت بالا و پایین روشن باشند چرا که با چرخاندن ولوم فر برای روشن کردن شعله گاز پایین ، المنت بالا خاموش شده و بالعكس برای روشن کردن المنت بالا شعله پایین خاموش میشود که این امر مشکلات بسیاری در پخت همزمان برای مصرف کننده ایجاد میکند.

به فرهایی گفته می شود که تنها از انرژی برق بهره برده ، برای پخت اصلی یا همان گرمای اصلی پایین و گرمای تکمیلی که همان گرمای ساطع شده از بالاست فقط نیاز به انرژی برق دارد و معمولا به علت امکان تغییر جهت و حرارت پخت (روشن شدن همزمان بالا و پایین فر) و فن كانوكشن كه دماي محفظه را يكنواخت ميكند نیاز به جوجه گردان نداشته و از طرفي به دلیل عدم نياز به فندک و ترموکوبل قابلیت تولید در مدلهای زیبا و متنوع دارد.

مزایای فرهای برقی:

۱. پخت یکنواخت

۲. سریع بودن

۳. دارای برنامه های پخت متنوع به معنی تنظيم حرارت متنوع در جهات مختلف

۴. برخلاف فرهای گاز سوز که نیاز به باز کردن یا داشتن راه ورود هوا برای جلوگيري از خاموش شدن های ناگهانی دارد. درب فرهاي برقي حين استفاده كاملا بسته است و اين مهم مانع اتلاف انرژی و نشت بوی غذا در محيط میشود.

۵. امکان طراحی و ساخت به صورت تمام لمسی (تاچ) 

۶. امکان پخت با برنامه های پیش فرض و پیشرفته از قبیل پیتزا پز یا یخ زدایی و پخت سریع و تمیز کردن خودکار

۷. مکان جانمایی قفل کودک ..

با انتخاب مناسب و كاربردي ، سرمايه خودرا حفظ كنيم .